Nieuwsberichten

De nieuwssectie publiceert graag ook uw vermeldenswaardige nieuwsfeiten.
Stuur uw bijdrage aan redactie@waardeiland.nl en wellicht verschijnt uw nieuwsbericht onder vermelding van auteur en datum hier!

Oproep: trekkers gezocht voor Waardeiland Burendag 2018

redactie@waardeiland.nl
06 september 2018

Op zaterdag 22 september is het weer Nationale Burendag en dat willen we ook dit jaar niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Vorig jaar hebben we een nieuwe invulling gegeven aan burendag en het Waardeiland in 12 buurtjes verdeeld. Voor ieder buurtje is toen een trekker gezocht. De trekker is verantwoordelijk voor de invulling van de burendag in zijn/haar wijkje. Dit houdt in dat er totale vrijheid is waarvoor te kiezen. Het kan een gezellig koffiedrinken zijn maar ook kan gekozen worden voor een borrel. De bedoeling is uiteindelijk een ontmoeting met directe buren op een gezellige manier. Vorig jaar is dit een groot succes gebleken en de vereniging is dan ook zeer content dat er nu al vanuit zeven buurten al een trekker zich heeft aangemeld. Nu de vijf overgebleven buurten nog! 

We zoeken nog trekkers voor de buurten: 1, 2, 5, 9 en 12 (zie onderstaand kaartje)  Voor aanmelden en meer informatie: evenementen@waardeiland.nl

We hopen elkaar te mogen begroeten op 22 september!