Rapport Energietransitie

De nieuwssectie publiceert graag ook uw vermeldenswaardige nieuwsfeiten.
Stuur uw bijdrage aan redactie@waardeiland.nl en wellicht verschijnt uw nieuwsbericht onder vermelding van auteur en datum hier!

Rapport Energietransitie

10 december 2023

Het rapport van Syntraal vanuit hun onderzoek Energietransitie van 22 november en de toelichting van de gemeente en de Stichting (SEDWW) van 30 november zijn beschikbaar. Aan het begin van het rapport staat een korte samenvatting (English version) maar we raden u aan toch het gehele rapport door te nemen. Verzamel uw vragen zodat u ze 18 december kunt stellen.

.De week voor 18 december zullen we u een link toesturen waardoor u kunt deelnemen aan de on-line bijeenkomst van 18 december.

Er zal een beschrijving bij zitten wat u precies moet doen om deel te kunnen nemen en welke e-etiquette we in acht zullen nemen om deze bijeenkomst vlekkeloos te laten verlopen.

We starten de bijeenkomst op 18 december met een 'virtuele inloop' van 19.30-19.45 uur.

Daarna starten we met een korte introductie van de SEDWW en de gemeente van 19.45-20.00 uur, waarna u ruimschoots de tijd krijgt uw vragen te stellen. Tussendoor lassen we een 10 minuten koffie/thee pauze in. De koffie/thee zult u deze keer zelf moeten zetten. Volgend jaar organiseren we weer face-to-face bijeenkomsten.

 

tot 18 december,

Met vriendelijke groet,

SEDWW, gemeente en Syntraal